Jordsmonnet består for det meste av kalk og sand, og klima er veldig lik det mediterrane.
Alambre Moscatel de Setubal kan serveres som en aperitiff eller som en dessertvin. Den er fabelaktig god til mørk sjokolade, eple deserter eller egg baserte desserter.
José Maria da Fonseca er den eldste produsenten av bordvin og dessertvin i Portugal, med nesten 200 års historie.
Alambre Moscatel de Setubal kan også brukes til ulike cocktail. Her finner du noen oppskrifter.
Alambre on the rocks
Ingredienser
Alambre Moscatel de Sétubal 5 cl
Framgangsmåte
Hell 5 cl Alambre over 2-3 isbiter i et pent dessertglass.
Alambre e Canela
Ingredienser
Alambre Moscatel de Sétubal 5 cl
Appelsin juice
½ skive appelsin
Kanelstang
Framgangsmåte
Hell 5 cl Alambre i et høyt glass tilsett 3-4 isbiter. Fyll opp med appelsin juice. Tilsett en kanelstang og appelsinskive.
Alambre Lima Limão
Ingredienser
Alambre Moscatel de Sétubal 5 cl
Sitron skall
Sitron-lime soda
Framgangsmåte
Hell 5 cl Alambre i et glass med 2-3 isbiter. Fyll opp med sitron-lime soda. Tilsett sitronskall.
Alambre Tónico
Ingredienser
Alambre Moscatel de Sétubal 5 cl
Tonic Water
Grønne druer
Sitronskive
Mynteblad
Framgangsmåte
Hell 5 cl Alambre i et høyt glass sammen med 3-4 isbiter. Fyll opp med tonic. Tilsett ½ drue og sitronskive.
Azeitão Alambre
Ingredienser
Gin 2 cl
Alambre Moscatel de Sétubal 3 cl
Timiankvist
Framgangsmåte
Bland 2 cl Gin og 3 cl Alambre i en shaker med is. Shake. Hell i et martini glass. Pynt med timian.
Alambre Ginger
Ingredienser
Alambre Moscatel de Sétubal 5 cl
Ingefær øl
Sitronskall
Framgangsmåte
Hell 5 cl Alambre i et glass med 2-3 isbiter. Fyll opp med ingefærøl og tilsett sitronskall.
Her er våre produkter